Please use this identifier to cite or link to this item: https://scholar.utcc.ac.th/handle/6626976254/4340
Title: คู่มือการจัดการธุรกิจการจัดการอาหารและวัตถุดิบสำหรับผู้ประกอบการภาคการท่องเที่ยวและบริการ เล่ม 2 การจัดการวัตถุดิบอาหารต้นทางเพื่อลดการเกิดของเสีย คุณค่าการจัดการวัตถุดิบ / การวางแผน / แนวทางปฏิบัติ
Authors: หอการค้าไทย 
สภาหอการค้าแห่งประเทศไทย 
มหาวิทยาลัยหอการค้าไทย 
Keywords: หลักเศรษฐกิจหมุนเวียน;เศรษฐกิจหมุนเวียน;ขยะอาหาร;Food waste;Circular Economy
Issue Date: 2022
Publisher: University of the Thai Chamber of Commerce (UTCC)
Source: หอการค้าไทย และ สภาหอการค้าแห่งประเทศไทย (2565) คู่มือการจัดการธุรกิจการจัดการอาหารและวัตถุดิบสำหรับผู้ประกอบการภาคการท่องเที่ยวและบริการ เล่ม 2 การจัดการวัตถุดิบอาหารต้นทางเพื่อลดการเกิดของเสีย คุณค่าการจัดการวัตถุดิบ / การวางแผน / แนวทางปฏิบัติ
URI: https://scholar.utcc.ac.th/handle/6626976254/4340
Subject(s): การพัฒนาแบบยั่งยืน -- ไทย
เศรษฐกิจพอเพียง -- ไทย
ความรับผิดชอบต่อสังคมขององค์การธุรกิจ -- แง่สิ่งแวดล้อม
การอนุรักษ์ทรัพยากรธรรมชาติ -- ไทย
ขยะ -- การจัดการ
การนำกลับมาใช้ใหม่
การใช้ของเสียให้เป็นประโยชน์
การลดปริมาณของเสีย
วัตถุดิบ -- การจัดการ
การจัดการธุรกิจ
การบริหารธุรกิจ
Resource type: Book
Language: tha
Rights: This work is under copyright of University of the Thai Chamber of Commerce (UTCC). Reproduction or distribution of the work in any format is prohibited without written permission of the copyright owner.
Access rights: public
Rights holder: University of the Thai Chamber of Commerce
หอการค้าไทย
Physical location: University of the Thai Chamber of Commerce. Central Library
Appears in Collections:CEA : Research Reports

Files in This Item:
File Description SizeFormat
CE-Toolkit Book 2 (final)_22.08.65.pdf10.01 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record Recommend this item

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.