Please use this identifier to cite or link to this item: https://scholar.utcc.ac.th/handle/6626976254/3914
Title: การพัฒนาระบบห่อหุ้มแมงจิเฟอรินด้วยนาโนไบโลโซมเพื่อเพิ่มความคงตัวและกิจกรรมการต้านอนุมูลอิสระในระบบทางเดินอาหารจำลอง
Authors: พัชรินทร์ เตียงแก้ว 
ภคมน จิตประเสริฐ 
Issue Date: 8-Jun-2018
Publisher: University of the Thai Chamber of Commerce
Source: พัชรินทร์ เตียงแก้ว, ภคมน จิตประเสริฐ (2018-06-08) การพัฒนาระบบห่อหุ้มแมงจิเฟอรินด้วยนาโนไบโลโซมเพื่อเพิ่มความคงตัวและกิจกรรมการต้านอนุมูลอิสระในระบบทางเดินอาหารจำลอง.
Conference: การประชุมวิชาการและนำเสนอผลงานวิชาการระดับชาติ UTCC Academic Day ครั้งที่ 2 
URI: https://scholar.utcc.ac.th/handle/6626976254/3914
Rights: This work is protected by copyright. Reproduction or distribution of the work in any format is prohibited without written permission of the copyright owner.
Appears in Collections:RSO: Conference Papers

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
0056 พัชรินทร์ เตียงแก้ว.pdf757.2 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record Recommend this item

Page view(s)

7
checked on Jul 11, 2019

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.