logo
  • English
  • ไทย
  • Log In
    Have you forgotten your password?
logo
  • Communities & Collections
  • Research Outputs
  • Projects
  • People
  • Statistics
  • English
  • ไทย
  • Log In
    Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. 1. Schools / Colleges
  3. Graduate School (GS)
  4. GS: Theses / Independent Studies
  5. การศึกษาปัญหาและการกำหนดกลยุทธ์การผลิต Omega-3 จากสาหร่ายกลุ่ม Schizochytrium sp. ของบริษัทช้างน้อย จำกัด
 
Options

การศึกษาปัญหาและการกำหนดกลยุทธ์การผลิต Omega-3 จากสาหร่ายกลุ่ม Schizochytrium sp. ของบริษัทช้างน้อย จำกัด

Publisher(s)
University of the Thai Chamber of Commerce
Date Issued
2005
Author(s)
Visudthibhan, Chaktuporn
Other Contributor(s)
University of the Thai Chamber of Commerce. Graduate School
Abstract
การศึกษาปัญหาและการกำหนดกลยุทธ์การผลิต Omega-3 จากสาหร่ายกลุ่ม Schizochytrium sp. ของบริษัทช้างน้อย จำกัด มีวัตถุประสงค์เพื่อศึกษาลักษณะของปัญหา สาเหตุ และผลกระทบของปัญหาที่มีต่อองค์กรเพื่อนำมาวางแผนและกำหนดกลยุทธ์ของบริษัท ทั้งในระดับองค์กร ระดับธุรกิจ และระดับหน้าที่เพื่อนำมาใช้แก้ปัญหาของบริษัท
Subject(s)
Food Industry Management
Degree Level
masters
Degree Department
School of Business
Degree Grantor
University of the Thai Chamber of Commerce
Access Rights
public
Rights
This work is protected by copyright. Reproduction or distribution of the work in any format is prohibited without written permission of the copyright owner.
Rights Holder(s)
University of the Thai Chamber of Commerce
Bibliographic Citation
Chaktuporn Visudthibhan (2005) การศึกษาปัญหาและการกำหนดกลยุทธ์การผลิต Omega-3 จากสาหร่ายกลุ่ม Schizochytrium sp. ของบริษัทช้างน้อย จำกัด.
File(s)
 2768abstract.pdf (100.55 KB)
 2768fulltext.pdf (481.34 KB)
Views
10
Acquisition Date
Apr 2, 2023
Downloads
1436
Last Week
14
Acquisition Date
Apr 2, 2023
google-scholar
  • Cookie settings
  • Privacy policy
  • Send Feedback
University of the Thai Chamber of Commerce
Powered by DSpace-CRIS