logo
  • English
  • ไทย
  • Log In
    Have you forgotten your password?
logo
  • Communities & Collections
  • Research Outputs
  • Projects
  • People
  • Statistics
  • English
  • ไทย
  • Log In
    Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. 1. Schools / Colleges
  3. School of Engineering (EN)
  4. EN: Conference Papers
  5. การศึกษาแนวทางการลดต้นทุนด้านวัตถุดิบของบริษัท เครื่องเทศเพื่ออุตสาหกรรมอาหาร จำกัด
 
Options

การศึกษาแนวทางการลดต้นทุนด้านวัตถุดิบของบริษัท เครื่องเทศเพื่ออุตสาหกรรมอาหาร จำกัด

Journal
Proceedings of the 3rd UTCC Graduate Research Conference 2008: "Multi-disciplinary Research Papers"
Conference
The 3rd UTCC Graduate Research Conference 2008
Publisher(s)
University of the Thai Chamber of Commerce
Date Issued
2008
Author(s)
สิทธิศักดิ์ วรรธนะศิรินทร์
สุวรรณี อัศวกุลชัย
Other Contributor(s)
University of the Thai Chamber of Commerce. School of Engineering
Subject(s)
Engineering (General)
Access Rights
public
Rights
This work is protected by copyright. Reproduction or distribution of the work in any format is prohibited without written permission of the copyright owner.
Rights Holder(s)
University of the Thai Chamber of Commerce
Bibliographic Citation
สิทธิศักดิ์ วรรธนะศิรินทร์, สุวรรณี อัศวกุลชัย (2008) การศึกษาแนวทางการลดต้นทุนด้านวัตถุดิบของบริษัท เครื่องเทศเพื่ออุตสาหกรรมอาหาร จำกัด.
File(s)
 5501fulltext.pdf (344.5 KB)
Views
26
Acquisition Date
Mar 24, 2023
Downloads
36
Acquisition Date
Mar 24, 2023
google-scholar
  • Cookie settings
  • Privacy policy
  • Send Feedback
University of the Thai Chamber of Commerce
Powered by DSpace-CRIS