logo
  • English
  • ไทย
  • Log In
    Have you forgotten your password?
logo
  • Communities & Collections
  • Research Outputs
  • Projects
  • People
  • Statistics
  • English
  • ไทย
  • Log In
    Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. 3. Journal Editorial Office
  3. JEO: Journal Articles
  4. ไอศกรีมและแนวโน้มตลาดของไอศกรีม
 
Options

ไอศกรีมและแนวโน้มตลาดของไอศกรีม

Journal
วารสารวิชาการมหาวิทยาลัยหอการค้าไทย
Publisher(s)
http://utcc2.utcc.ac.th/utccjournal_si/journal_book.php?journal_id=1
University of the Thai Chamber of Commerce
Date Issued
January 2014
Author(s)
อภิญญา เจริญกูล
อัญชัน ชุณหะหิรัณย์
Other Contributor(s)
University of the Thai Chamber of Commerce. Journal Editorial Office
Subject(s)
Food Science and Technology
ISSN
2351-0927
Access Rights
public
Rights
This work is protected by copyright. Reproduction or distribution of the work in any format is prohibited without written permission of the copyright owner.
Rights Holder(s)
University of the Thai Chamber of Commerce
Bibliographic Citation
Apinya Charoenkul, Anchan Choonhahirun (2014-01) ไอศกรีมและแนวโน้มตลาดของไอศกรีม. วารสารวิชาการมหาวิทยาลัยหอการค้าไทย Vol.1 No.1.
File(s)
 43_52 Apinya.pdf (167.82 KB)
Views
79
Acquisition Date
Oct 2, 2023
Downloads
134
Last Week
1
Last Month
1
Acquisition Date
Oct 2, 2023
google-scholar
  • Cookie settings
  • Privacy policy
  • Send Feedback
Central Library, University of the Thai Chamber of Commerce
Powered by DSpace-CRIS