Options
การศึกษาปัญหาและกําหนดกลยุทธ์การเพิ่มผลประกอบการของร้านอาหารกึ่ง-ผับ ABC [ซีดี-รอม] / แพรวพิมพ์ รัคสิกรณ์.
Publisher(s)
University of the Thai Chamber of Commerce
Date Issued
2550
Author(s)
Other Contributor(s)
University of the Thai Chamber of Commerce. School of Economics
Subject(s)
Degree Level
masters
Degree Department
School of Economics
Degree Grantor
The University of the Thai Chamber of Commerce
Access Rights
public
Rights
This work is protected by copyright. Reproduction or distribution of the work in any format is prohibited without written permission of the copyright owner.
Rights Holder(s)
University of the Thai Chamber of Commerce
Bibliographic Citation
แพรวพิมพ์ รัคสิกรณ์ (2550) การศึกษาปัญหาและกําหนดกลยุทธ์การเพิ่มผลประกอบการของร้านอาหารกึ่ง-ผับ ABC [ซีดี-รอม] / แพรวพิมพ์ รัคสิกรณ์..
File(s)
Views
14
Last Month
1
1
Acquisition Date
Jun 1, 2023
Jun 1, 2023
Downloads
44
Last Month
6
6
Acquisition Date
Jun 1, 2023
Jun 1, 2023