Options
การพัฒนาระบบห่อหุ้มแมงจิเฟอรินด้วยนาโนไบโลโซมเพื่อเพิ่มความคงตัวและกิจกรรมการต้านอนุมูลอิสระในระบบทางเดินอาหารจำลอง
Conference
การประชุมวิชาการและนำเสนอผลงานวิชาการระดับชาติ UTCC Academic Day ครั้งที่ 2
Publisher(s)
University of the Thai Chamber of Commerce
Date Issued
2018-06-08
Author(s)
Other Contributor(s)
University of the Thai Chamber of Commerce. Research Support Office
Subject(s)
Chemistry
Access Rights
public
Rights
This work is protected by copyright. Reproduction or distribution of the work in any format is prohibited without written permission of the copyright owner.
Rights Holder(s)
University of the Thai Chamber of Commerce
Bibliographic Citation
พัชรินทร์ เตียงแก้ว, ภคมน จิตประเสริฐ (2018-06-08) การพัฒนาระบบห่อหุ้มแมงจิเฟอรินด้วยนาโนไบโลโซมเพื่อเพิ่มความคงตัวและกิจกรรมการต้านอนุมูลอิสระในระบบทางเดินอาหารจำลอง.