English
ไทย
Log In
Email address
Password
Log in
Have you forgotten your password?
Communities & Collections
Research Outputs
Projects
People
Statistics
English
ไทย
Log In
Email address
Password
Log in
Have you forgotten your password?
Home
1. Schools / Colleges
School of Economics (EC)
EC: Theses / Independent Studies
การวิเคราะห์ต้นทุนการผลิต ผลิตภัณฑ์ลูกชิ้น ไส้กรอก และไก่ยอเพื่อการตัดสินใจของ บริษัท อาหารไทย จํากัด [ซีดี-รอม] / พัชรี สภณกุล.
Export
Statistics
Options
Show all metadata (technical view)
การวิเคราะห์ต้นทุนการผลิต ผลิตภัณฑ์ลูกชิ้น ไส้กรอก และไก่ยอเพื่อการตัดสินใจของ บริษัท อาหารไทย จํากัด [ซีดี-รอม] / พัชรี สภณกุล.
Publisher(s)
University of the Thai Chamber of Commerce
Date Issued
2550
Author(s)
พัชรี สภณกุล
Other Contributor(s)
University of the Thai Chamber of Commerce. School of Economics
Subject(s)
Business Economics
Degree Level
masters
Degree Department
School of Economics
Degree Grantor
The University of the Thai Chamber of Commerce
Access Rights
public
Rights
This work is protected by copyright. Reproduction or distribution of the work in any format is prohibited without written permission of the copyright owner.
Rights Holder(s)
University of the Thai Chamber of Commerce
Bibliographic Citation
พัชรี สภณกุล (2550) การวิเคราะห์ต้นทุนการผลิต ผลิตภัณฑ์ลูกชิ้น ไส้กรอก และไก่ยอเพื่อการตัดสินใจของ บริษัท อาหารไทย จํากัด [ซีดี-รอม] / พัชรี สภณกุล..
File(s)
207916.pdf (764.18 KB)
Show more
Views
154
Last Week
3
Last Month
12
Acquisition Date
May 30, 2023
Downloads
171
Last Week
1
Last Month
7
Acquisition Date
May 30, 2023
google-scholar
View Details