logo
  • English
  • ไทย
  • Log In
    Have you forgotten your password?
logo
  • Communities & Collections
  • Research Outputs
  • Projects
  • People
  • Statistics
  • English
  • ไทย
  • Log In
    Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. 1. Schools / Colleges
  3. School of Economics (EC)
  4. EC: Theses / Independent Studies
  5. การศึกษาปัจจัยจัยที่มีผลต่อการดื่มสก็อตวิสกี้ระดับเอเซกันดารี่ ของผู้บริโภคในเขตกรุงเทพมหานคร / เสาวรินทร์ ชูทรงเดช.
 
Options

การศึกษาปัจจัยจัยที่มีผลต่อการดื่มสก็อตวิสกี้ระดับเอเซกันดารี่ ของผู้บริโภคในเขตกรุงเทพมหานคร / เสาวรินทร์ ชูทรงเดช.

Publisher(s)
University of the Thai Chamber of Commerce
Date Issued
2546
Author(s)
เสาวรินทร์ ชูทรงเดช
Other Contributor(s)
University of the Thai Chamber of Commerce. School of Economics
Subject(s)
Business Economics
Degree Level
masters
Degree Department
School of Economics
Degree Grantor
The University of the Thai Chamber of Commerce
Access Rights
public
Rights
This work is protected by copyright. Reproduction or distribution of the work in any format is prohibited without written permission of the copyright owner.
Rights Holder(s)
University of the Thai Chamber of Commerce
Bibliographic Citation
เสาวรินทร์ ชูทรงเดช (2546) การศึกษาปัจจัยจัยที่มีผลต่อการดื่มสก็อตวิสกี้ระดับเอเซกันดารี่ ของผู้บริโภคในเขตกรุงเทพมหานคร / เสาวรินทร์ ชูทรงเดช..
File(s)
 199833.pdf (3.27 MB)
Views
2
Acquisition Date
May 30, 2023
Downloads
9
Acquisition Date
May 30, 2023
google-scholar
  • Cookie settings
  • Privacy policy
  • Send Feedback
University of the Thai Chamber of Commerce
Powered by DSpace-CRIS