Publications

Start a new search
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)

Results 1-10 of 10 (Search time: 0.056 seconds).
 |  Relevance

 

  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
12015Influence of konjac/secondary gum blend and sweetener on konjac gelอดิศักดิ์ เอกโสวรรณ 
22013Quality assessment of reducedcalorie Thai mung bean marzipan made with erythritolsucralose blend and soy milkอดิศักดิ์ เอกโสวรรณ ; อัญชัน ชุณหะหิรัณย์ 
32012Syneresis and texture stability of hydrogel complexes containing konjac flour over multiple freezethaw cyclesอดิศักดิ์ เอกโสวรรณ 
42010Optimization of ingredients for the manufacture of sugarfree konjac jelly drinks by response surface methodologyอดิศักดิ์ เอกโสวรรณ 
52009Quality of reducedfat chiffon cakes prepared with erythritolsucralose as replacement for sugarอดิศักดิ์ เอกโสวรรณ 
62015Optimization of light pork burgers formulatedwith canola oil and linseed/sunflower seed/almond (Lsa) mixอดิศักดิ์ เอกโสวรรณ 
71997Improvement in Production of Low-fat Pork Sausage, Minced and Preserved Pork and Chicken Products (Moo yo and Kai yo) Made With Konjac Flourอดิศักดิ์ เอกโสวรรณ 
82007Evaluation of Konjac Flour and Soy Protein Isolate on Physicochemical Properties of Native Starches and Its Applicationอดิศักดิ์ เอกโสวรรณ 
92010Effect of konjac flour incorporated with soy protein isolate on quality characteristics of reducedfatchiffon cakesอดิศักดิ์ เอกโสวรรณ 
102011Quality of light celery mayonnaises with erythritolsucralose replacementอัญชัน ชุณหะหิรัณย์ ; อดิศักดิ์ เอกโสวรรณ