Skip navigation
Home
Communities & Collections
Research Outputs
Researchers
Organizations
Projects
Explore by
Research Outputs
Researchers
Organizations
Projects
Help
ไทย
English
Sign in
My DSpace
Receive email
updates
Edit Account details
UTCC Scholar
คลังข้อมูลนักวิจัย มหาวิทยาลัยหอการค้าไทย (UTCC Scholar) รวบรวมรายชื่อนักวิจัยและผลงานวิจัยซึ่งเป็นผลผลิตของประชาคมมหาวิทยาลัยหอการค้าไทย ข้อมูลที่จัดเก็บครอบคลุม บทความวิชาการ โครงการวิจัย รายงานการวิจัย ผลงานวิจัยที่นำเสนอในการประชุมวิชาการ และวิทยานิพนธ์
UTCC Scholar
Publications
for
Start a new search
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)
Hide Filters
Current filters:
Title
Author
Journal
Subject
Date Issued
Type
Fulltext
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Journal
Subject
Date Issued
Type
Fulltext
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Journal
Subject
Date Issued
Type
Fulltext
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 70 (Search time: 0.192 seconds).
Results/Page
5
10
20
50
|
Sorted by
Relevance
previous
1
2
3
4
...
7
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
1
Jan-2014
ไอศกรีมและแนวโน้มตลาดของไอศกรีม
อภิญญา เจริญกูล
; อัญชัน ชุณหะหิรัณย์
2
2008
A Survey of Mango Seed Waste Management in the Thai Food Industry
Maisuthisakul, Pitchaon
; Phasuk, Sirikarn
3
2013
Effect of Wheat Flour Substituted with Tapioca Starch and Soy Flour on Qualities of Noodle
อภิญญา เจริญกูล
4
2009
Properties and Stability of Anthocyanin Pigments from Roselle in Jelly
สิรินาถ ตัณฑเกษม
5
2008
Effects of Brown Rice Flour as Whole Wheat Flour Substitute in Bread
สิรินาถ ตัณฑเกษม
6
2010
Effect of GABA Rice Flour Substituted for Wheat Flour on Physical and Sensory Properties of Shortbread Cookies
อภิญญา เจริญกูล
7
2013
Effects of Peanuts as Shortening Replaceron the Quality of Bread
สิรินาถ ตัณฑเกษม
; Ruangchai, Supang
8
2010
Encapsulation by Spray Drying of Bioactive Compounds from Mango Seed Kernels
Maisuthisakul, Pitchaon
; Harnsilawat, Thepkunya
9
2009
Preparation and Characteristics of Activated Carbons from Coffee Residue by Chemical Activation Method
Laowachirasuwan, Katsiri
10
2012
Effect of Heat Processing on Chemicaland Functional Properties of BambaraGroundnut Flour
Ekthamasut, Kamontip
Discover
By type
4864
Researcher profiles
2183
Theses
1179
Publications
780
Conference Materials
43
events
41
Organizations
37
journals
1
Fundings
Author
13
Maisuthisakul, Pitchaon
10
อดิศักดิ์ เอกโสวรรณ
9
อดิศักดิ์ เอกโสวรรณ
6
Ekthamasut, Kamontip
6
อัญชัน ชุณหะหิรัณย์
5
Ruangchai, Supang
5
สิรินาถ ตัณฑเกษม
4
Gordon, M.H.
4
Harnsilawat, Thepkunya
4
Rujirapisit, Panid
.
next >
Subject
24
Journals
8
Konjac flour
7
Response surface methodology
6
Antioxidant
5
Phenolic
3
Encapsulation
3
Erythritolsucralose
3
Gum arabic
3
Maltodextrin
3
Mango
.
next >
Date issued
47
2010 - 2016
23
2005 - 2009
Type
45
Journal article
14
Journal Article
11
Research report
Fulltext
62
มีเอกสารฉบับเต็ม
8
With Fulltext