Skip navigation
Home
Communities & Collections
Research Outputs
Researchers
Organizations
Projects
Explore by
Research Outputs
Researchers
Organizations
Projects
Help
ไทย
English
Sign in
My DSpace
Receive email
updates
Edit Account details
UTCC Scholar
คลังข้อมูลนักวิจัย มหาวิทยาลัยหอการค้าไทย (UTCC Scholar) รวบรวมรายชื่อนักวิจัยและผลงานวิจัยซึ่งเป็นผลผลิตของประชาคมมหาวิทยาลัยหอการค้าไทย ข้อมูลที่จัดเก็บครอบคลุม บทความวิชาการ โครงการวิจัย รายงานการวิจัย ผลงานวิจัยที่นำเสนอในการประชุมวิชาการ และวิทยานิพนธ์
UTCC Scholar
Publications
for
Start a new search
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)
Hide Filters
Current filters:
Title
Author
Journal
Subject
Date Issued
Type
Fulltext
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Journal
Subject
Date Issued
Type
Fulltext
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Journal
Subject
Date Issued
Type
Fulltext
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 22 (Search time: 0.11 seconds).
Results/Page
5
10
20
50
|
Sorted by
Relevance
previous
1
2
3
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
1
2007
Managing a Cost Reduction of the Computer Network for Retail's Business by Using the Ospf Protocol
Vongmanee, Varin
2
2010
Strategic positioning of manufacturing operations within global supply chains
Chandraprakaikul, Watcharavee
; Baines, T.
; Lim, R.Y.
3
2010
Utilizing ontologies using ontology editor for creating initial unified modeling language (UML) object model
Siricharoen, W.V.
4
2011
Quality of light celery mayonnaises with erythritolsucralose replacement
อัญชัน ชุณหะหิรัณย์
; อดิศักดิ์ เอกโสวรรณ
5
2012
Influence of polysaccharides and storage during processing on the properties of mango seed kernel extract (microencapsulation)
Maisuthisakul, Pitchaon
; Gordon, M.H.
6
2014
Characterization and storage stability of the extract of Thai mango (Mangifera indica Linn. Cultivar ChokAnan)seed kernel
Maisuthisakul, Pitchaon
; Gordon, M.H.
7
2013
Tamarind kernel powder, gum arabic and maltodextrin as a novel combination for encapsulating agents of phenolicantioxidants
Maisuthisakul, Pitchaon
8
2011
Photostability of mango seed kernel extract and its encapsulated product
Maisuthisakul, Pitchaon
9
2009
Antioxidant and tyrosinase inhibitory activity of mango seed kernel by product
Maisuthisakul, P.
; Gordon, M.H.
10
2013
Interaction of tamarind kernel powder, gum Arabic and maltodextrin in aqueous solution and microencapsulated systems
Maisuthisakul, Pitchaon
; Harnsilawat, Thepkunya
Discover
By type
4864
Researcher profiles
2183
Theses
1179
Publications
780
Conference Materials
43
events
41
Organizations
37
journals
1
Fundings
Author
8
Maisuthisakul, Pitchaon
3
Dusanee Kesavayuth
3
Gordon, M.H.
3
Vasileios Zikos
3
อดิศักดิ์ เอกโสวรรณ
2
Harnsilawat, Thepkunya
2
Siricharoen, W.V.
2
อดิศักดิ์ เอกโสวรรณ
1
Baines, T.
1
Chandraprakaikul, Watcharavee
.
next >
Subject
14
Food Science and Technology
5
Antioxidant
3
Computer Science
3
Encapsulation
3
Gum arabic
3
Konjac flour
3
Maltodextrin
3
Mango
3
Mango seed kernel
3
Phenolic
.
next >
Date issued
1
2016
1
2014
3
2013
2
2012
6
2011
6
2010
2
2009
1
2007
Fulltext
22
มีเอกสารฉบับเต็ม