Skip navigation
Home
Communities & Collections
Research Outputs
Researchers
Organizations
Projects
Explore by
Research Outputs
Researchers
Organizations
Projects
Help
ไทย
English
Sign in
My DSpace
Receive email
updates
Edit Account details
UTCC Scholar
คลังข้อมูลนักวิจัย มหาวิทยาลัยหอการค้าไทย (UTCC Scholar) รวบรวมรายชื่อนักวิจัยและผลงานวิจัยซึ่งเป็นผลผลิตของประชาคมมหาวิทยาลัยหอการค้าไทย ข้อมูลที่จัดเก็บครอบคลุม บทความวิชาการ โครงการวิจัย รายงานการวิจัย ผลงานวิจัยที่นำเสนอในการประชุมวิชาการ และวิทยานิพนธ์
UTCC Scholar
Publications
for
Start a new search
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)
Hide Filters
Current filters:
Title
Author
Journal
Subject
Date Issued
Type
Fulltext
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Journal
Subject
Date Issued
Type
Fulltext
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Journal
Subject
Date Issued
Type
Fulltext
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 16 (Search time: 0.184 seconds).
Results/Page
5
10
20
50
|
Sorted by
Relevance
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
1
2008
A Survey of Mango Seed Waste Management in the Thai Food Industry
Maisuthisakul, Pitchaon
; Phasuk, Sirikarn
2
Jan-2014
กลไกการรักษาความคงตัวของอิมัลซันเชิงซ้อน
Maisuthisakul, Pitchaon
3
2014
Encapsulation Techniques for Phenolic Compounds
Maisuthisakul, Pitchaon
4
2010
Encapsulation by Spray Drying of Bioactive Compounds from Mango Seed Kernels
Maisuthisakul, Pitchaon
; Harnsilawat, Thepkunya
5
2008
สารต้านอนุมูลอิสระประเภทฟีนอลิกจากสารสกักของใบพลู ที่ได้จากตัวทำละลายและเวลาสกัดที่ต่างกัน
Maisuthisakul, Pitchaon
6
2011
Microencapsulation of Extract from Mango Seed Kernel Waste
Maisuthisakul, Pitchaon
7
2013
A Study of Phenolic Extract Mouthwash from Mango Seed Kernel
Maisuthisakul, Pitchaon
8
2012
Influence of polysaccharides and storage during processing on the properties of mango seed kernel extract (microencapsulation)
Maisuthisakul, Pitchaon
; Gordon, M.H.
9
2014
Characterization and storage stability of the extract of Thai mango (Mangifera indica Linn. Cultivar ChokAnan)seed kernel
Maisuthisakul, Pitchaon
; Gordon, M.H.
10
2013
Tamarind kernel powder, gum arabic and maltodextrin as a novel combination for encapsulating agents of phenolicantioxidants
Maisuthisakul, Pitchaon
Discover
By type
4864
Researcher profiles
2183
Theses
1179
Publications
780
Conference Materials
43
events
41
Organizations
37
journals
1
Fundings
Author
3
Gordon, M.H.
3
Harnsilawat, Thepkunya
1
Phasuk, Sirikarn
Subject
13
Food Science and Technology
4
Antioxidant
4
Journals
4
Phenolic
3
Encapsulation
3
Gum arabic
3
Maltodextrin
3
Mango seed kernel
2
Emulsion
2
Mango
.
next >
Date issued
3
2014
3
2013
1
2012
5
2011
1
2010
1
2009
2
2008
Type
8
Journal Article
6
Journal article
2
Research report
Fulltext
12
มีเอกสารฉบับเต็ม
4
With Fulltext