Search: Research Support Office (RSO)

Start a new search
Add/Remove Filters (1 filters currently applied)

Results 1-16 of 16 (Search time: 0.054 seconds).
 |  Relevance

 

  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
12012Syneresis and texture stability of hydrogel complexes containing konjac flour over multiple freezethaw cyclesอดิศักดิ์ เอกโสวรรณ 
22015Influence of konjac/secondary gum blend and sweetener on konjac gelอดิศักดิ์ เอกโสวรรณ 
32015Optimization of light pork burgers formulatedwith canola oil and linseed/sunflower seed/almond (Lsa) mixอดิศักดิ์ เอกโสวรรณ 
42009Quality of reducedfat chiffon cakes prepared with erythritolsucralose as replacement for sugarอดิศักดิ์ เอกโสวรรณ 
52013Quality of light pork sausages containing konjac flour improved by texturizing ingredientsอดิศักดิ์ เอกโสวรรณ 
62015Optimization of Textural Properties of Konjac Gels Formed with κCarrageenan or Xanthan and Xylitol as Ingredients in Jelly Drink Processingอดิศักดิ์ เอกโสวรรณ 
72014Optimization of konjac gel texture prepared withκcarrageenan and sweeteners and their applications in orange jellyอดิศักดิ์ เอกโสวรรณ ; อัญชัน ชุณหะหิรัณย์ 
82013Quality assessment of reducedcalorie Thai mung bean marzipan made with erythritolsucralose blend and soy milkอดิศักดิ์ เอกโสวรรณ ; อัญชัน ชุณหะหิรัณย์ 
92015Role of Konjac flour on emulsifying property of milk and egg white proteins and sensory acceptance of glutenfreecakesอดิศักดิ์ เอกโสวรรณ 
102013Effect of enzyme treatment on guava juice production using response surface methodologyอดิศักดิ์ เอกโสวรรณ ; อัญชัน ชุณหะหิรัณย์ 
112010Optimization of ingredients for the manufacture of sugarfree konjac jelly drinks by response surface methodologyอดิศักดิ์ เอกโสวรรณ 
122011Quality of light celery mayonnaises with erythritolsucralose replacementอัญชัน ชุณหะหิรัณย์ ; อดิศักดิ์ เอกโสวรรณ 
132010Effect of konjac flour incorporated with soy protein isolate on quality characteristics of reducedfatchiffon cakesอดิศักดิ์ เอกโสวรรณ 
142010Quality characteristics of light pork burgers fortified with soy protein isolateอดิศักดิ์ เอกโสวรรณ 
152011Effect of konjac/gellan blend and fat content on physical and textural properties of lowfat pork burgers: A responsesurface analysisอดิศักดิ์ เอกโสวรรณ 
162010Effect of thyme and lemongrass extracts on quality characteristics of Thai coconut cream dip during storageUsamas Jariyawaranugoon ; อดิศักดิ์ เอกโสวรรณ 
Results 1-16 of 16 (Search time: 0.054 seconds).

 

  • previous
  • 1
  • next