Skip navigation
Home
Communities & Collections
Research Outputs
Researchers
Organizations
Projects
Explore by
Research Outputs
Researchers
Organizations
Projects
Help
ไทย
English
Sign in
My DSpace
Receive email
updates
Edit Account details
UTCC Scholar
คลังข้อมูลนักวิจัย มหาวิทยาลัยหอการค้าไทย (UTCC Scholar) รวบรวมรายชื่อนักวิจัยและผลงานวิจัยซึ่งเป็นผลผลิตของประชาคมมหาวิทยาลัยหอการค้าไทย ข้อมูลที่จัดเก็บครอบคลุม บทความวิชาการ โครงการวิจัย รายงานการวิจัย ผลงานวิจัยที่นำเสนอในการประชุมวิชาการ และวิทยานิพนธ์
UTCC Scholar
Publications
for
Start a new search
Add/Remove Filters (1 filters currently applied)
Hide Filters
Current filters:
Title
Author
Journal
Subject
Date Issued
Type
Fulltext
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Journal
Subject
Date Issued
Type
Fulltext
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 20 (Search time: 0.039 seconds).
Results/Page
5
10
20
50
|
Sorted by
Relevance
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
1
2012
Syneresis and texture stability of hydrogel complexes containing konjac flour over multiple freezethaw cycles
อดิศักดิ์ เอกโสวรรณ
2
2015
Influence of konjac/secondary gum blend and sweetener on konjac gel
อดิศักดิ์ เอกโสวรรณ
3
2015
Optimization of light pork burgers formulatedwith canola oil and linseed/sunflower seed/almond (Lsa) mix
อดิศักดิ์ เอกโสวรรณ
4
2009
Quality of reducedfat chiffon cakes prepared with erythritolsucralose as replacement for sugar
อดิศักดิ์ เอกโสวรรณ
5
2013
Quality of light pork sausages containing konjac flour improved by texturizing ingredients
อดิศักดิ์ เอกโสวรรณ
6
2015
Optimization of Textural Properties of Konjac Gels Formed with κCarrageenan or Xanthan and Xylitol as Ingredients in Jelly Drink Processing
อดิศักดิ์ เอกโสวรรณ
7
2014
Optimization of konjac gel texture prepared withκcarrageenan and sweeteners and their applications in orange jelly
อดิศักดิ์ เอกโสวรรณ
; อัญชัน ชุณหะหิรัณย์
8
2013
Quality assessment of reducedcalorie Thai mung bean marzipan made with erythritolsucralose blend and soy milk
อดิศักดิ์ เอกโสวรรณ
; อัญชัน ชุณหะหิรัณย์
9
2015
Role of Konjac flour on emulsifying property of milk and egg white proteins and sensory acceptance of glutenfreecakes
อดิศักดิ์ เอกโสวรรณ
10
2013
Effect of enzyme treatment on guava juice production using response surface methodology
อดิศักดิ์ เอกโสวรรณ
; อัญชัน ชุณหะหิรัณย์
Discover
By type
3957
Researcher profiles
2167
Theses
1081
Publications
752
Conference Materials
43
events
37
journals
33
Organizations
1
Fundings
Author
5
อัญชัน ชุณหะหิรัณย์
1
Usamas Jariyawaranugoon
Subject
19
Food Science and Technology
7
Konjac flour
6
Response surface methodology
3
Erythritolsucralose
2
Lowcalorie food
2
Soy protein isolate
2
Sugar substitutes
1
Bakery product
1
Bakery products
1
Biopolymers
.
next >
Date issued
17
2010 - 2015
2
2000 - 2009
1
1997 - 1999
Type
17
Journal article
3
Research report
Fulltext
20
With Fulltext