Publications

Start a new search
Add/Remove Filters (1 filters currently applied)

Results 1-10 of 73 (Search time: 0.034 seconds).
 |  Relevance

 

Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
12013Combined effect of honey and O2 absorber packaging on storage quality of chocolate sponge cakeUsamas Jariyawaranugoon 
22009Antioxidant potential and phenolic constituents of mango seed kernel from various extraction methodsMaisuthisakul, Pitchaon 
32012Syneresis and texture stability of hydrogel complexes containing konjac flour over multiple freezethaw cyclesอดิศักดิ์ เอกโสวรรณ 
42015Influence of konjac/secondary gum blend and sweetener on konjac gelอดิศักดิ์ เอกโสวรรณ 
52015Optimization of light pork burgers formulatedwith canola oil and linseed/sunflower seed/almond (Lsa) mixอดิศักดิ์ เอกโสวรรณ 
62009Quality of reducedfat chiffon cakes prepared with erythritolsucralose as replacement for sugarอดิศักดิ์ เอกโสวรรณ 
72013Quality of light pork sausages containing konjac flour improved by texturizing ingredientsอดิศักดิ์ เอกโสวรรณ 
82015Optimization of Textural Properties of Konjac Gels Formed with κCarrageenan or Xanthan and Xylitol as Ingredients in Jelly Drink Processingอดิศักดิ์ เอกโสวรรณ 
92014Optimization of konjac gel texture prepared withκcarrageenan and sweeteners and their applications in orange jellyอดิศักดิ์ เอกโสวรรณ ; อัญชัน ชุณหะหิรัณย์ 
102013Quality assessment of reducedcalorie Thai mung bean marzipan made with erythritolsucralose blend and soy milkอดิศักดิ์ เอกโสวรรณ ; อัญชัน ชุณหะหิรัณย์