Please use this identifier to cite or link to this item: https://scholar.utcc.ac.th/handle/6626976254/3191
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพจนีย์ ผิวสอาด
dc.contributor.authorอุทัย รัตน์วิจิตต์เวช
dc.contributor.otherUniversity of the Thai Chamber of Commerce. School of Business
dc.date.accessioned2018-09-13T10:08:47Z-
dc.date.available2018-09-13T10:08:47Z-
dc.date.issued2007
dc.identifier.citationพจนีย์ ผิวสอาด, อุทัย รัตน์วิจิตต์เวช (2007) การศึกษาปัยหาและการกำหนดกลยุทธ์ธุรกิจ ร้านขนมกระยาสารท เพื่อสร้างศักยภาพในการแข่งขันที่ยั่งยืน กรณีศึกษาร้านกระยาสารทแม่สมจิตร จังหวัดนครสวรรค์.
dc.identifier.urihttps://scholar.utcc.ac.th/handle/6626976254/3191-
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isoen_US
dc.publisherUniversity of the Thai Chamber of Commerce
dc.relation.ispartofProceedings of the 2nd UTCC Graduate Research Conference 2007: "Multi-disciplinary Research Papers"-
dc.rightsThis work is protected by copyright. Reproduction or distribution of the work in any format is prohibited without written permission of the copyright owner.
dc.subject.otherBusiness (General)
dc.titleการศึกษาปัยหาและการกำหนดกลยุทธ์ธุรกิจ ร้านขนมกระยาสารท เพื่อสร้างศักยภาพในการแข่งขันที่ยั่งยืน กรณีศึกษาร้านกระยาสารทแม่สมจิตร จังหวัดนครสวรรค์
dc.typeConference paper
dc.relation.conferenceThe 2nd UTCC Graduate Research Conference 2007
dcterms.accessRightspublic
dc.rights.holderUniversity of the Thai Chamber of Commerce
utcc.eprintid5377
Appears in Collections:BA: Conference Papers
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5377fulltext.pdf223.4 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record Recommend this item

Page view(s)

5
checked on Aug 28, 2019

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.