Please use this identifier to cite or link to this item: https://scholar.utcc.ac.th/handle/6626976254/2272
Title: การวิเคราะห์ต้นทุนการผลิต ผลิตภัณฑ์ลูกชิ้น ไส้กรอก และไก่ยอเพื่อการตัดสินใจของ บริษัท อาหารไทย จํากัด [ซีดี-รอม] / พัชรี สภณกุล.
Authors: พัชรี สภณกุล 
Issue Date: 2550
Publisher: University of the Thai Chamber of Commerce
Source: พัชรี สภณกุล (2550) การวิเคราะห์ต้นทุนการผลิต ผลิตภัณฑ์ลูกชิ้น ไส้กรอก และไก่ยอเพื่อการตัดสินใจของ บริษัท อาหารไทย จํากัด [ซีดี-รอม] / พัชรี สภณกุล..
URI: https://scholar.utcc.ac.th/handle/6626976254/2272
Rights: This work is protected by copyright. Reproduction or distribution of the work in any format is prohibited without written permission of the copyright owner.
Appears in Collections:EC: Theses / Independent Studies

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
207916.pdf764.18 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record Recommend this item

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.