Please use this identifier to cite or link to this item: https://scholar.utcc.ac.th/handle/6626976254/2248
Title: การศึกษาปัญหาและกําหนดกลยุทธ์การเพิ่มผลประกอบการของร้านอาหารกึ่ง-ผับ ABC [ซีดี-รอม] / แพรวพิมพ์ รัคสิกรณ์.
Authors: แพรวพิมพ์ รัคสิกรณ์ 
Issue Date: 2550
Publisher: University of the Thai Chamber of Commerce
Source: แพรวพิมพ์ รัคสิกรณ์ (2550) การศึกษาปัญหาและกําหนดกลยุทธ์การเพิ่มผลประกอบการของร้านอาหารกึ่ง-ผับ ABC [ซีดี-รอม] / แพรวพิมพ์ รัคสิกรณ์..
URI: https://scholar.utcc.ac.th/handle/6626976254/2248
Rights: This work is protected by copyright. Reproduction or distribution of the work in any format is prohibited without written permission of the copyright owner.
Appears in Collections:EC: Theses / Independent Studies

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
207694.pdf1.42 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record Recommend this item

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.