Please use this identifier to cite or link to this item: https://utcc-dspacecris.eval.plus/handle/6626976254/2152
Title: พฤติกรรมของผู้บริโภคที่รับประทานอาหารมังสวิรัติและการยอมรับอาหารและผลิตภัณฑ์ที่มีส่วนประกอบของถั่วเหลืองที่ตัดแต่งพันธุกรรม (GMOs) / กัลญาณี ปุสเดโว.
Authors: กัลญาณี ปุสเดโว 
Issue Date: 2549
Publisher: University of the Thai Chamber of Commerce
Source: กัลญาณี ปุสเดโว (2549) พฤติกรรมของผู้บริโภคที่รับประทานอาหารมังสวิรัติและการยอมรับอาหารและผลิตภัณฑ์ที่มีส่วนประกอบของถั่วเหลืองที่ตัดแต่งพันธุกรรม (GMOs) / กัลญาณี ปุสเดโว..
URI: https://scholar.utcc.ac.th/handle/6626976254/2152
Rights: This work is protected by copyright. Reproduction or distribution of the work in any format is prohibited without written permission of the copyright owner.
Appears in Collections:EC: Theses / Independent Studies

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
202298.pdf4.2 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record Recommend this item

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.