Please use this identifier to cite or link to this item: https://scholar.utcc.ac.th/handle/6626976254/1312
Title: การศึกษาปัญหาและการกำหนดกลยุทธ์การผลิต Omega-3 จากสาหร่ายกลุ่ม Schizochytrium sp. ของบริษัทช้างน้อย จำกัด
Authors: Visudthibhan, Chaktuporn 
Issue Date: 2005
Publisher: University of the Thai Chamber of Commerce
Source: Chaktuporn Visudthibhan (2005) การศึกษาปัญหาและการกำหนดกลยุทธ์การผลิต Omega-3 จากสาหร่ายกลุ่ม Schizochytrium sp. ของบริษัทช้างน้อย จำกัด.
Abstract: การศึกษาปัญหาและการกำหนดกลยุทธ์การผลิต Omega-3 จากสาหร่ายกลุ่ม Schizochytrium sp. ของบริษัทช้างน้อย จำกัด มีวัตถุประสงค์เพื่อศึกษาลักษณะของปัญหา สาเหตุ และผลกระทบของปัญหาที่มีต่อองค์กรเพื่อนำมาวางแผนและกำหนดกลยุทธ์ของบริษัท ทั้งในระดับองค์กร ระดับธุรกิจ และระดับหน้าที่เพื่อนำมาใช้แก้ปัญหาของบริษัท
URI: https://scholar.utcc.ac.th/handle/6626976254/1312
Rights: This work is protected by copyright. Reproduction or distribution of the work in any format is prohibited without written permission of the copyright owner.
Appears in Collections:GS: Theses / Independent Studies

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2768abstract.pdf100.55 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
2768fulltext.pdf481.34 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record Recommend this item

Page view(s) 50

10
checked on Aug 28, 2019

Download(s) 50

10
checked on Aug 28, 2019

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.