Publications

Results 1-8 of 8 (Search time: 0.002 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
12010Effect of konjac flour incorporated with soy protein isolate on quality characteristics of reducedfatchiffon cakesอดิศักดิ์ เอกโสวรรณ 
22015Influence of konjac/secondary gum blend and sweetener on konjac gelอดิศักดิ์ เอกโสวรรณ 
32010Optimization of ingredients for the manufacture of sugarfree konjac jelly drinks by response surface methodologyอดิศักดิ์ เอกโสวรรณ 
42015Optimization of light pork burgers formulatedwith canola oil and linseed/sunflower seed/almond (Lsa) mixอดิศักดิ์ เอกโสวรรณ 
52013Quality assessment of reducedcalorie Thai mung bean marzipan made with erythritolsucralose blend and soy milkอดิศักดิ์ เอกโสวรรณ ; อัญชัน ชุณหะหิรัณย์ 
62011Quality of light celery mayonnaises with erythritolsucralose replacementอัญชัน ชุณหะหิรัณย์ ; อดิศักดิ์ เอกโสวรรณ 
72009Quality of reducedfat chiffon cakes prepared with erythritolsucralose as replacement for sugarอดิศักดิ์ เอกโสวรรณ 
82012Syneresis and texture stability of hydrogel complexes containing konjac flour over multiple freezethaw cyclesอดิศักดิ์ เอกโสวรรณ