Showing results 962 to 981 of 4142
< previous
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
2009 | Properties and Stability of Anthocyanin Pigments from Roselle in Jelly | สิรินาถ ตัณฑเกษม |
1999 | Properties of Flour from Durian Seeds and Its Application | สิรินาถ ตัณฑเกษม |
2005 | Properties of Tomato Seed Meal and Its Application | Ekthamasut, Kamontip |
2011 | Proposed Strategies for Optimizing Work Performance of Teachers: A Case Study of Wat Nong Thongsai School, Nakhonnayok Educational Service Area Office | Wongyadang, Phentiwa |
2006 | Providing the IPv4 Addresses Utilization to RPX | Rattananon, Sanchai |
2010 | Proximate composition and functional properties of pra (Elateriospermun tapos Blume) seed flour | อัญชัน ชุณหะหิรัณย์ |
1998 | Purchasing Power Parity and the Volatility of Thailand Exchange Rate | Apiratsakul, Duangjai |
2009 | Purification and Characterization of Cysteine Proteinase from Some Vegetables and fruits | รัชนี ไสยประจง ; สุรพงษ์ พินิจกลาง ; Ratanakhanokchai, Khanok |
2007 | Purification and Characterization of Serine Proteinase from Alkaliphilic Bacillus sp. RS1 | รัชนี ไสยประจง ; สุรพงษ์ พินิจกลาง ; Ratanakhanokchai, Khanok |
2013 | Purification and Characterization of α-amylase from Some Fruits | Luangborisut, Pornchai ; Sittikityotin, Patcharee |
2013 | Quality assessment of reducedcalorie Thai mung bean marzipan made with erythritolsucralose blend and soy milk | อดิศักดิ์ เอกโสวรรณ ; อัญชัน ชุณหะหิรัณย์ |
2008 | Quality Assessment of Thai Waxes with Herbs | Sittijityothin, Patcharee |
2010 | Quality characteristics of light pork burgers fortified with soy protein isolate | อดิศักดิ์ เอกโสวรรณ |
2012 | Quality Culture in HigherEducation Institutions | Tongsamsi, Isara |
2010 | Quality Development Conceptual Framework of Rice Quality Model | Chaiwongkiat, Chotima ; มณิสรา บารมีชัย |
2007 | Quality of Earnings and Operating Efficiency of Thai Commercial Banks | อรฤดี ศรีธราพิพัฒน์ |
1998 | Quality of Life of Thai People, A Socio-Economic Analysis Comparision with Each Province and Region, 1996 | Luengnimitrmas, Maitree |
2011 | Quality of light celery mayonnaises with erythritolsucralose replacement | อัญชัน ชุณหะหิรัณย์ ; อดิศักดิ์ เอกโสวรรณ |
2013 | Quality of light pork sausages containing konjac flour improved by texturizing ingredients | อดิศักดิ์ เอกโสวรรณ |
2009 | Quality of reducedfat chiffon cakes prepared with erythritolsucralose as replacement for sugar | อดิศักดิ์ เอกโสวรรณ |